AMENDED

UAMPS APRIL 16-17, 2024 MEETING SCHEDULE

TUESDAY, APRIL 16, 2024

10:00 a.m. Executive Committee Meeting (*approx. 1.5 hours*)11:30 a.m. Audit Committee Meeting (*approx. 30 min.*)

12:00 p.m. LUNCH

The following Project Meetings have been noticed at 12:30 p.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

12:30 p.m.	GPA Project Committee Meeting (approx. 45 min.)
1:15 p.m.	CRSP Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
1:35 p.m.	Hunter Project Committee Meeting (approx. 30 min)
2:05 p.m.	Nebo ("Payson") Project Committee Meeting (approx. 25 min.)
2:30 p.m.	San Juan Committee Meeting (approx. 20 min.)
2:50 p.m.	CFPP Project Committee Meeting (approx. 45-60 min)
6:30 p.m.	DINNER: Anasazi Steakhouse 1234 W. Sunset Blvd. St. George, Utah 84770

WEDNESDAY, APRIL 17, 2024

7:15 a.m. BREAKFAST

The following Project Meetings and the Board of Directors' Meeting have been noticed at 8:00 a.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

- **8:00 a.m.** Central-St. George Project Committee Meeting (*approx.45 min.*)
- 8:45 a.m. Firm Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
- 9:15 a.m. Resource Project Committee Meeting (approx. 1 hour)
- 10:15 a.m. Board of Directors' Meeting (approx. 1hour 45 min.)
- 12:00 p.m. LUNCH
- 1:00 p.m. Municipal Toolkit Workshop

ALL MEETINGS ARE BEING HELD AT THE HILTON GARDEN INN 1731 SOUTH CONVENTION CENTER DRIVE, ST. GEORGE, UT 84790

PLEASE CONTACT LAURA WHITWORTH AT <u>laura@uamps.com</u>TO RECEIVE CALL-IN INFORMATION