UAMPS APRIL 14-16, 2025 MEETING SCHEDULE

MONDAY, APRIL 14, 2025

6:30 p.m. DINNER: Lonny Boy's Barbeque 980 W. State Street, Hurricane, Utah

TUESDAY, APRIL 15, 2025

7:30 a.m. BREAKFAST

- 8:30 a.m. Executive Committee Meeting (approx. 1 hour)
- **9:30 a.m.** Audit Committee Meeting (*approx. 30 min.*)
- **10:00 a.m.** Project Committee Chair Training (1 hour)

The following Project Meetings have been noticed at 11:00 a.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

11:00 a.m. GPA Project Committee Meeting (*approx. 40 min.*) *11:40 a.m.* CRSP Project Committee Meeting (*approx. 20 min.*)

12:00 p.m. LUNCH

- 12:30 a.m. Member Services Project Committee Meeting (approx. 10 min.)
- 12:40 p.m. Millard County Project Committee Meeting (approx. 30 min)
- 1:10 p.m. Resource Project Committee Meeting (approx. 1 hour)
- 2:10 p.m. Power County Project Committee Meeting (approx. 30 min)
- 2:40 p.m. Nebo Project Committee Meeting (approx. 40 min.)
- 3:20 p.m. CFPP Project Committee Meeting (approx. 20 min)

6:30 p.m. DINNER: Bigshots Golf + Craft Kitchen 1108 W. Black Mountain Dr. St. George, Utah

WEDNESDAY, APRIL 16, 2025

7:30 a.m. BREAKFAST

The following Project Meetings and the Board of Directors' Meeting have been noticed at 8:00 a.m. and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

8:00 a.m. Central-St. George Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
8:30 a.m. Pool Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
9:00 a.m. Special Member Meeting (approx. 15 min.)
9:15 a.m. Board of Directors' Meeting (approx. 2.75 hours.)

12:00 p.m. LUNCH

1:00 p.m. Municipal Toolkit Workshop

ALL MEETINGS ARE BEING HELD AT THE HILTON GARDEN INN 1731 SOUTH CONVENTION CENTER DRIVE, ST. GEORGE, UT 84790

PLEASE CONTACT LAURA WHITWORTH AT <u>laura@uamps.com</u>TO RECEIVE CALL-IN INFORMATION