AMENDED

UAMPS OCTOBER 18-20, 2021 MEETING SCHEDULE

MONDAY, OCTOBER 18, 2021

- **3:00 p.m.** Executive Committee Meeting (approx. 45 min.)
- **3:45 p.m.** Carbon Free Power Project Committee Meeting (approx. 45 min.)
- 6:30 p.m. Dinner

TUESDAY, OCTOBER 19, 2021

- 7:30 a.m. Breakfast
- **8:00 a.m.** Board Retreat (see Board Retreat agenda)
- 12:00 p.m. Lunch
 - **1:00 p.m.** Board Retreat (see Board Retreat agenda)
 - 6:30 p.m. *Dinner*

WEDNESDAY, OCTOBER 20, 2021

7:30 a.m. Breakfast

The following Project Meetings have been noticed at 8:00 a.m. MDT and will convene in the following order. The start times italicized below are estimated start times only.

- **8:00 a.m.** GPA Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
- 8:30 a.m. Central-St. George Project Committee Meeting (approx. 30 min.)
- 9:00 a.m. Hunter Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
- 9:20 a.m. San Juan Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
- 9:40 a.m. Payson Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
- 10:00 a.m. Veyo Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
- 10:20 a.m. Firm Project Committee Meeting (approx. 20 min.)
- 10:40 a.m. POOL Project Committee Meeting (approx. 15 min.)
- 10:55 a.m. Special Member Meeting (approx. 10 min.)
- 11:05 a.m. Board of Directors' Meeting (approx. 1 hour.)

12:00 p.m. Sack Lunch

ALL MEETINGS BEING HELD IN CONJUNCTION WITH UAMPS BOARD RETREAT AT:
THE LODGE AT JACKSON HOLE
80 SCOTT LANE
JACKSON, WY 83002